sevex Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Salutare tuturor! Am cumparat si eu acest modem de la vodafone, stiti voi chestia cu cartela internet....si as vrea sa-l decodez. In prima instanta i-am facut decodarea SIM-ului, dar imi mai trebuie aplicatia de conectare pentru orice SIM, deoarece cea de la vodafone nu "vede" decat cartela tot de la vodafone.Pe net nu prea am gasit detalii prea multe. Am incercat sa-i fac update tot felu` de chestii, dar nu reusesc.Ar fi binevenite niste sfaturi de la cei care se pricep, deoarece ar ajuta mai multa lume, nu doar pe mine.Multumesc! Quote
RechinuKiss Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 pentru folosirea cu alt sim tin minte ca se folosea Huawei Mobile Partneruite aici o versiune RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting(nu este uploadata de mine deci o folosesti pe propriul risc) Quote
sevex Posted June 15, 2010 Author Report Posted June 15, 2010 Pai am folosit, dar nu-mi vede modemul. Si trebuie sa fac ceva sa scot idiotenia de pe el de la vodafone, VMC Lite ... Quote
-dragsat- Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 incearca cu asta trebuie sa mearga si pentru k3565.Apoi modifici apn-u cu datele necesare Quote
alexandrutz Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 si eu am nevoie dar nu gasesc metode Quote