Jump to content
jicu

ebook

Recommended Posts

am inceput sa scriu un mic articol care ar putea fi prefata unui ebook care sa te investe sa faci $$$ pe net pornind de jos, de la pay to click,pay to read ajungand in cele din urma la un profit stabil.e ceva mai mult motivational imbinat cu chestii pragmatice care se aplica in proportie de 90 %. ce parere aveti?as putea scoate ceva din chestia asta?are cineva o propunere o sugestie orice?

Link to comment
Share on other sites

o sa postez mai spre diseara articolu ceva de inceput.eu mam gandit sa "vand cartea care la randu lui sa o promoveze etc"..care draq a zis ca nu am spirit anteprenorial.ma ia cu nervii cand vad ca ma intreaba a+b=c si etc.ideea e ok dar la mijloace de promovare stau mai prost avand in vedere ca e in ro.

Link to comment
Share on other sites

Cum sa faci bani pe net intr-un timp scurt (STEP BY STEP)

In primul randul vreau sa va spun ca puteti face bani pe internet intr-un timp relativ scurt.Fie prin blogging *blogging bine pus la punct si nu injuraturi prin feedex, fie prin metode deja classice precum PAY TO...

PTC (PAID TO CLICK)

PTR (PAID TO READ)

PPV (PAY PER VIEW)

Intradevar pentru a ajunge la un venit stabil obtinut prin utilizarea internetului trebuie inca din start sa renuntati la cateva conceptii intiparite deja in minte iar suma derizorie pe care o scoti din PAY TO...poate reprezenta investitia ta minima si poate reprezenta primul pas pentru a obtine un venit stabil si chiar onorabil utilizand internetul.

Sunt sigur ca multi dintre voi ati vazut pe diferite site-uri comment-uri spam cu link-uri de refferali sau mesaje de genu "lucreaza acasa si fa in 10 min 100 $" "cumpara plicuri..vorbind aici de ziare, astfel incat aceste site-uri de care vorbim noi aici si au pierdut mult din credibilitate in ochii dvs.

Eu sunt aici sa va indrum si sa va spun ca se pot face cu siguranta bani din programele PTC, mai bine zis din click-uri utilizand insa programe deja consacrate (trusted) insa doar in momentul in care cumperi sau mai bine zis investesti profitul tau de 2-3 $ in a cumpara refferali.

In momentul in care ai deja un sistem de refferali bine pus la punct te poti gandi mai departe.Acest sistem poate fi un site, un blog de money making, bloguri setate pe autopilot...bloguri wordpress care ascund link-urile de reff.E ca o piramida si banii seriosi se scot de pe seama altora, care la randul lor o sa ii convinga pe altii si altii...cam asa as denumi eu reff. pe x nivele.Insa un alt aspect important care il au PTC-urile, e ca prin ele iti promova relativ ieftin siteu-ul prin asa numutil click exchange..Vizitezi un site, primesti 1 vizitator pe site-ul tau.Internetul cuprinde o sumedenie de astfel de programe, majoritatea tinute artificial si care pana la urma nu aduc bani seriosi utilizatorilor decat in momentul in care acesta investeste ce castigat.Aceasta e una dintre cele mai sigure metode si facand un simplu calcul va pot spune ca odata ce grupul dvs. de prieteni sunt si refferali = $$$.

(vin aici si cu schite cand il fac in html)

Sa spunem ca deja ati trecut cu bine peste hopul PTC, PTR si ati reusit sa obtineti o suma infima in Paypal, sa zicem 10 $.Ce faceti?

Popescu ar zice ca vrea credite la travian sau mai stiu eu..Sau Georgescu ar vrea sa ii schimbe pentru credit vodafone.

Ce ai face cu 10 $ in Paypal?

1.Ai cumpara un domeniu sa iti faci un blog personal sau un domeniu bine gandit unei anumite nise?

2.Ai mai putea astepta...???

CAT?

3.Ai putea sa ii investesti in continuare in refferali.

CAT TIMP?

Pana in momentul in care ai putea sa treci la pasul urmator la un HYIP serios.

Link to comment
Share on other sites

iti dai seama ca io folosesc dar tre sa ai motivatie ca sa scoti.mai departe trec la HYIP si de aici vine treaba mai serioasa.

daca e cineva doritor vand toate tutoriale astea pus cap la cap tot ebooku cu dreptul de al vinde mai apoi oricui vreti cu..40 $ negociabil.apropo de asta am si ceva mai gold cum sa faci exchange si sa iti iasa ceva din asta, vouchere and co dar nu o sa scriu deocamdata.

PAY TO..e inceptul am de gand sa continui cu HYIP,BLOGGING,AUTOBLOGGING DETALIAT..si de aici internet marketing un pic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...