Krisler12™ Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Salut ! Stiu ca asta e offtopicul offtopicului si e de tot rasul sa postez asta, dar nu am ce sa fac altceva. Stiti voi, cand nu cautati ceva , il gasitit peste tot, cand aveti nevoie de acel ceva, nu il gasiti nici de-al drecu'. Care e problema ? Este unu' pe youtube care-si spune Sean Greasely si posteaza tutoriale de programare foarte bune, in diverse limbaje. Nu aveti subscriptie la canalul lui cumva ca ii caut canalul de vreo 3 zile si nu reusesc sa vad care e ?Multumesc ! Quote
prodil89 Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 (edited) Hmm mie imi sare imediat asta in minte asta face multe tutoriale BUNE si asta e singurul pe care il stiu sa faca tutoriale cu mai multe limbaje si sa fie si de calitate [url=http://www.youtube.com/user/thenewboston?blend=1&ob=4]YouTube - thenewboston's Channel[/url]El e??LE:Ohh well...... Edited July 21, 2010 by prodil89 Quote
zippy Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Chiar trebuie sa postezi asta oricine care a vrut sa invete sau a invatat vb6 stiu despre tutorialele lu ala sunt pe Hackhound Packuri...daca dai un search pe gogu inainte sa postezi ai fi mai fericit!@prodil89: Nu sunt alea... Quote
Krisler12™ Posted July 21, 2010 Author Report Posted July 21, 2010 Chiar trebuie sa postezi asta oricine care a vrut sa invete sau a invatat vb6 stiu despre tutorialele lu ala sunt pe Hackhound Packuri...daca dai un search pe gogu inainte sa postezi ai fi mai fericit!@prodil89: Nu sunt alea...@prodil89: Nu sunt alea...@zippy: Nu vreau VB6 care se gasesc pe tot netul, le vreau pe cele de c/c++. Quote