Jump to content
Krisler12™

Sean Greasely youtube's channel ???

Recommended Posts

Posted

Salut !

Stiu ca asta e offtopicul offtopicului si e de tot rasul sa postez asta, dar nu am ce sa fac altceva.

Stiti voi, cand nu cautati ceva , il gasitit peste tot, cand aveti nevoie de acel ceva, nu il gasiti nici de-al drecu'.

Care e problema ?

Este unu' pe youtube care-si spune Sean Greasely si posteaza tutoriale de programare foarte bune, in diverse limbaje.

Nu aveti subscriptie la canalul lui cumva ca ii caut canalul de vreo 3 zile si nu reusesc sa vad care e ?

Multumesc !

Posted (edited)

Hmm mie imi sare imediat asta in minte asta face multe tutoriale BUNE si asta e singurul pe care il stiu sa faca tutoriale cu mai multe limbaje si sa fie si de calitate ^_^

[url=http://www.youtube.com/user/thenewboston?blend=1&ob=4]YouTube - thenewboston's Channel[/url]

El e??

LE:Ohh well......

Edited by prodil89
Posted

Chiar trebuie sa postezi asta oricine care a vrut sa invete sau a invatat vb6 stiu despre tutorialele lu ala sunt pe Hackhound Packuri...daca dai un search pe gogu inainte sa postezi ai fi mai fericit!

@prodil89: Nu sunt alea...

Posted
Chiar trebuie sa postezi asta oricine care a vrut sa invete sau a invatat vb6 stiu despre tutorialele lu ala sunt pe Hackhound Packuri...daca dai un search pe gogu inainte sa postezi ai fi mai fericit!

@zippy: Nu vreau VB6 care se gasesc pe tot netul, le vreau pe cele de c/c++.