0x90 Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 cred ca ar fi mai bine ca in loc de niste intrebari pt candidati sa fie ceva teste practice pt ca oricine cu juma de creier poate sa googaleasca raspunsuri la intrebari.de ex cineva zice "ma pricep la web hacking" atunci sa i se dea un challenge, facut de noi sau eventual o misiune realistica de nivel mediu de pe hellbound sau hts. Quote
Screech Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 LOL, tocmai vroiam sa zic eu , exact asa e, oricine poate cauta pe tovarasu google sau la o alta sursa in cateva minute informatia de care are nevoie. Quote
darkking Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 faza e ca unii nici macar nu cauta Quote
Guest Nemessis Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 De fapt ce inseamna aceasta recrutare ca sunt foarte curios. Cei recrutati ce vor trebui sa faca daca sunt acceptati? Quote
Screech Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 De fapt ce inseamna aceasta recrutare ca sunt foarte curios. Cei recrutati ce vor trebui sa faca daca sunt acceptati?fac programe impreuna [rst stuff] .,.. "anihilam inamici,siteuri" ... exploiturile si vurnerabilitatile .. totot..Asta a zis kwerlin. Quote
Guest Nemessis Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Am priceput acuma. Merci. Quote