likudio Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Salve. As avea nevoie de un programel, am incercat eu sa fac ceva in basic dar nu mi-a reusit! Am o aplicatie ce imi furnizeaza un cod, format din cifre si litere... de exemplu m25g1b asta e ID'ul, care trebuie sa-l trimit eu la firma respectiva, ca sa imi dea codul de activare care este format din 6 cifre (numai cifre). Si am vreo 5 coduri din acestea, pe care le-am cerut de la firma respectiva, adica 5 IDuri, respectiv codul de activare. Si as avea nevoie de un program care sa scaneze cumva IDurile, respectiv codurile de activare, si sa-si dea seama dupa ce cuvant sunt generate sau dupa ce criterii, ca dupa sa imi pot eu genera propriile coduri sa nu mai trebuiasca sa platesc atata... Sau daca nu se poate asa... o aplicatie care sa forteze programul sa intre, adica sa-i genereze codul format din 6 cifre pana il nimereste... sau ceva de genul... ii da codul, apoi sa apese butonul de validare... exista asa ceva? PLZZZ ;D thanks si astept rasp voastre...