em Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Vreau sa imi fac un site de traffic exchange, nu ma intereseaza scripturi gata facute de sute de dolari. O sa il scriu eu.Concepul: Fiecare user va avea un link si va da click pe alte linkuri de la altii useri. Cand da click primeste 1 punct. Cand altul da click pe linkul lui i se scade un punct.Problema e ca nu stiu unde sa retin toate astea (clickurile). (Nu vreau sa poata da click la un interval mai mic de 24 de ore pe un anumit link). Sa fac un tabel separat in care sa retin toate astea? Adica:"Userul 32 a dat click pe 543 la timestampul""Userul 432 a dat click pe 54 la timestampul"Sau fac cate un tabel pentru fiecare user unde sa retin pe ce a dat click+timestamp? Quote
skipper Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 A doua metoda zic eu ca este ceea ce ai nevoie pentru a iti tine evidentele chiar daca e putin mai mult de munca.Pentru ca daca pe pui pe toate in acelasi tabel,o sa fie o mare amestecatura. Quote
em Posted September 12, 2010 Author Report Posted September 12, 2010 Bun. Si cand vreau sa ii afisez linkurile pe care poate da click? Interoghez baza de date mare cu toti care au credit>1 si filtrez sa arate doar pe ce nu a dat el click recent in functie de tabelul personal? Cred ca o sa mearga. Quote
em Posted September 13, 2010 Author Report Posted September 13, 2010 Da, o idee mult mai buna, mersi. Quote