demon_zone Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 acuma ai aflat si tu de ea?sau acuma ai aflat si tu de videoclip? Quote
LiviuCool Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 E buna, adica merge, rupe, sparge, etc...doar ca multi dintre voi ati auzit de ea tocmai acum, pacat! Melodia e aparut aprox acum un an fiind pe ultimul sau album, daca il cumparai aveai de unde sa stii mai multe.Este topic special pentru asa ceva oare??? Bingoooooo! Quote
Bebeee Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Melodia e reprezinta Romania.. dar nu mai trebuia sa faci topic degeaba, cred ca toata lumea o stie. Quote
phreak Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Guess Who o fi cel mai bun rapper social si comercial in acelasi timp, nu cred ca-i nevoie sa-i faci tu reclama.Daca chiar vrei sa aduci ceva nou in fata lumii poti sa bagi Carbon, ADN, Afo si altii.Exemple : YouTube - Carbon - Metamorfoza ft Aforic, AdnVersu lu ADN din ( 2:00 )Si-s tot incitat de toxicitateD-aia cand zic "societate"N-o scot din citateDezvalui tot ca-n prelegeri PacepaE o diferenta intre a-ntelege si-acceptaPe asfalt si bucati de bazaltRatacim buimaci cu-n mers defazatE hazard ! Frica-i numitor comun,Unii vor mancare, unii vor costumAsa te consumi in comunitatea de consumUnii o ignora eu incerc s-o spunSi exemple mai sunt. Quote
dark87 Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Canta bine Guess Who imi plac melodile lui Quote
Guest Sicko Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Ok anunt pentru cei din iasi. Deci care vine diseara in dublin pub?Vine guess who si spike Quote
totti93 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 sunt de acord cu phreak. MC-ii de la facemrecords sunt baza (nu ca restu nu ar fi buni)respect tuturori Quote