Krisler12™ Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Salut !Nu am mai umblat de mult cu C/C++ si acuma cand am nevoie de un programel simplu imi vine greu. De asta va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema:Am un director care are peste 5000 de fisiere .txt . Vreau ca programul o dat exacutat sa copieze continutul fiecarui fisier .txt intr-altul tot .txt, nou creat.In final avem cele 5000 de fisiere .txt + 1 fisier nou care are in el tot ce contin celelalte fisiere la un loc.Ma gandesc ca nu poate fi asa greu insa mie chiar imi vine greu din moement ce nu am deschis un compilator de ceva vreme.Se ofere cineva sa imi scrie si mie codul in C/C++ (cu ocazia asta imi mai amintesc si eu ce si cum) ?Multumesc mult ! Quote
enigmas Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 cd directory which contains the txt filescat *.txt >> newfile.txt Quote
Necrolyte Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 varianta pentru windowscd foldertype *.txt > c:\fisiernou.txtfisiernou.txt nu trebuie sa fie salvat in acelasi folder unde sunt celelalte fisiere txt Quote
Krisler12™ Posted October 4, 2010 Author Report Posted October 4, 2010 Multumesc mult amandorura ! A mers cu type. Quote