prettyboy Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 (edited) Va rog un tutorial scam care sa mearga in prezent.Sunt pe site postate dar numi reusesc:|Am incercat cu asta: Download PhishersCreatedByBhanu.rar - FisierulMeu.rotake a look:) Edited October 15, 2010 by prettyboy Forget:D Quote
sennyor Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Va rog un tutorial scam care sa mearga in prezent.Sunt pe site postate dar numi reusesc:|Am incercat cu asta: Download PhishersCreatedByBhanu.rar - FisierulMeu.rotake a look:)cauta despre Bahoi pe YouTube - Broadcast Yourself. .sunt sigur ca are tutoriale Noob-Friendly pt a crea scam page-uri Quote
Slym Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Oh, iar. Dammit.yahoo-rst.rar -> pass: rstcenter. ID-uri si parolele ti se vor salva in iahu.txt another minute wasted. Quote
prettyboy Posted October 15, 2010 Author Report Posted October 15, 2010 (edited) ms slym ca ma ajuti.darrr mare mea problema este hostul.daca ai putea sami dai u hostul folosit de tine la acest scam...^'>^^^'>^^^'>^^^'>scz daca am uitat sa precizez cas TUFA:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s Edited October 15, 2010 by prettyboy mh... Quote
dark87 Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 prettyboy ce host iti trebe ma baiatule ti-am dat cateva linkuri de hosturi free . Quote
Slym Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Daca te uitai in arhiva, vedeai ca nu ai treaba cu functia mail().Totul se salveaza intr-un fisier text.Fa o proba, si revino cu un reply. Quote
justlooking Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 descarca arhiva care e pusa la thread.sunt de toate acolo.incusiv paypal Quote
Slym Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 descarca arhiva care e pusa la thread.sunt de toate acolo.incusiv paypalLa cat de prost esti, mai bine te lasam in plm in cusca..."prostu tia dat pm" (agramatule)Yup, poftim:lemonparty.org si 2men1horse.com (pe al 2-lea parca te vad in logo)."dami messul tau"Ok, cum il vrei? Il arhivez si ti-l trimit in mail?Cat despre arhiva... hmm... scoate hardul, si incearca sa faci ca in al 2`lea site de mai sus.Prefereabil mamei tale.Din poza asta mi-am dat seama ca nu trebuia sa iti dau un os, trebuia sa te las in cusca...Si aici mi-am dat singur seama ca nu ai facut ce ti-am spus dupa a 2-a poza. Quote
newbie Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 PENIBIL....ce pm va da`ti ...comunitate ce suntem. Quote