BorisSpk Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Buna, recent mi-am luat flood-uri de cateva ori, si e stresant.Folosesc Garena, si imi iau flood cand un user vrea. as putea cumva sa filtrez ip-ul sau, sau sa inchid porturi ceva, nush ce sa zic. Multi pe care i-am intrebat mi-au zis ca oricum pot lua flood. Deci sper sa nu fiu prea absurd cu postul asta. Va multumesc anticipat pt help.Exista vreo metoda de a nu mai lua flood.Net de la romtelecom, n-am ip extern fix. Quote
BorisSpk Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 @Xander: Nu ma ajuta cu nimic ca inchid calcu sau schimb ip-ul ca mi-l poate afla din nou daca sunt conectat la platforma GarenA. In plus trebuie sa imi revin in maxim un minut, O astfel de solutie ar fii foarte utila, cum sa resping flood-ul:|. Merci de raspuns oricum. Quote
BorisSpk Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 @dark87: O sa-l incerc merci de raspuns. Quote
BorisSpk Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 merci tuturor de raspuns, se pare ca nu pot, sa nu mai iau flood/:)have a nice day. Quote
phreak Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 @pax sau alti utilizatori : floodu asta de garena, vine de pe un singur IP ? nu merge blocat din firewall?LE: Va rog sa-mi trimiteti sursa/exe de la flooder ca-s tare curios cum merge. Quote
dark87 Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 De la un singur ip vine floodu , se poate bloca in firewall numa sa fi atent ca poate are ip fals ori ip real Quote