paxnWo Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 sa fie atat de prost sa ceara bani ? Quote
euMahu Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 "UPDATE: Toate conturile mele – blog, facebook, gmail, yahoo – au fost sparte recent. V-a? fi recunosc?tor s?-mi semnala?i pe mail-ul din contact dac? v? contacteaz? cineva în numele meu. Doar pe cel de pe blog l-am recuperat pân? acum". V.Ciutacu Quote
euMahu Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Ciutacu: – Tarane, m-a sunat hacker-ul care mi-a spart conturile. Zice sa ma intalnesc cu el sa negociem. Ce parere ai?Badea: – Zi-i ca esti de acord. Vin si eu cu niste baieti. Ii dam dauna totala!Ciutacu: – Eu ma gandeam sa ma duc la Politie …Badea: – Ba, esti prost? Cum sa te duci la Politie? Ori suntem golani, ori nu mai suntem!Ciutacu: – Si daca vine si el cu niste gorile?Badea: le-o tragem! Ii umilim. Ma antrenez intens: cu Sebe, cu Mosu, cu Oreste, Escrima, spagatul pe 2 scaune … Numai eu bat vreo 20!Ciutacu: – Pai si crezi ca ei nu se antreneaza?Badea: – bai, am primit acum mesaj de la Sorin, Perversul de pe Targu Ocna. vine si el! Ii mancam cu fulgi cu tot! ii radem!Ciutacu: da, cu Sorin o sa aiba probleme mari. Daca o sa-l aposteze cu o bata si o sa-i dea sa-l juleasca, ii distruge! Doar stii cat s-a chinuit el sa-si faca antebratul si ei i-a dat de l-a julit!Badea: o sa le dea niste perverse ca pe Targu Ocna de o sa le deshida partea aia a capului de sus din dreapta. sa curga sangele!Ciutacu: m-a mai amenintat ca difuzeaza niste materiale cu mine cum fac sex salbatic, pana la infinit!Badea is typing...Badea: nebunaticule! cu cine, cu Nikita? o sun acuma! Sa vezi ce le-o da si asta!Ciutacu: – tarane, vezi ca iar te acuza astia de violenta si ne amendeaza CNA-ul!Badea: stai ma linistit! am glumit! Ho ho ho! le zicem doar ca nu e frumos ce au facut si ii rugam ca pe viitor sa se abtina de la astfel de fapte care nu sunt deontologice, cetatenesti, sunt reprobabile … ce-mi plac glumele mele, domnule! Quote