Jump to content
kNigHt

TwitterBot concept

Recommended Posts

Posted

De ceva timp am dezvoltat un bot de twitter cu urmatoarele optiuni:

- spam pe o lista de conturi date cu un numar de mesaje date

- adaugare followers pe un account (random din server sau date de client)

- monotorizarea tweet-urilor date de userii de la following, astfel incat in momentul cand un keyword dat de user este intalnit intr-un tweet, acel user primind un @direct_message cu un text dat

Nu am avut timp deocamdata sa fac un tutorial video sau sa fac o prezentare mai complexa. As vrea sa stiu daca sunteti interesati de asa ceva :)

Doua conturi mai vechi de test:

Rob Richards (robrichards82) on Twitter

Joanne (joanne_4u_91) on Twitter

Bot-ul este server-side si se bazeaza pe un sistem de tasking, adica ii dai comanda si poti sa inchizi browseru. Desigur, taskurile pot fi modificate sau oprite in orice moment.

Pretul la care m-am gandit este de 10 euro / task set.

Un task set inseamna un spam task, un following task si un check status task, mai exact intr-un task set nu puteti sa adaugati followeri automat la mai mult de un user, nu puteti monotoriza keywordurile tweet-urilor la mai mult de un user si nu puteti trimite doua seturi de spam in acelasi timp (un set de spam poate fi dat pe un numar nelimitat de conturi si/sau mesaje). Pe scurt, puteti face cate operatiuni vreti pe un task set, numai ca nu puteti rula 2 task-uri de acelasi timp simultan.

Voi reveni maine cu mai multe detalii, pana atunci spune-ti-mi ce parere aveti. Va rog nu faceti comentarii aiurea gen "la ce cacat poate s-ajute chestia asta?".

Credits: benny_loppa, eu

Posted

hmmmm am mai auzit undeva e ideea asta...

ah acu am vazut k l-ai mentionat si pe benny