Guest Nemessis Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Cum sa castigi $50 din poker online. Testat. Cititi cu mare atentie tutorialul pentru ca scrie exact cum trebuie sa procedati.$50 pe zi din poker. Quizz-ul PokerStrategy.com | Social[NET]Work Quote
Oust Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Castigi 50 $ la terminarea quiz-ului la scoala de poker. Pe orice platforma vrei. Quote
andrei.samp Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 o sa incerc cu un prieten de al meu .. sa vedem daca chiar mere.. Quote
Guest Nemessis Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 De mers merge, dar trebuie repetat procesul de inregistrare pana nu mai cer acte. Daca o faceti pe bune si aveti actele pregatite merge sigur. Quote
phreak Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Mie mi-a cerut de fiecare data acte , de la primul cont . Voi ati incercat sa va faceti cont si nu v-a cerut acte? Daca aveti buletine mai vechi ( eu am facut pe numele meu o data dar aveam sub 18 ani atunci ) la care liniile gen "fingerprint" de pe fundal nu sunt atat de albastre si la scan iese fundalul alb atunci le puteti falsifica oarecum usor folosind photoshop. Pentru cei fara imaginatie.. mutati cifrele pe buletin, aceleasi cifre dar puse in ordine diferita, NU folositi fonturile voastre. Quote
Lauru Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 am completat testul..dar am o nelamurire cand transfer banii pe o platformade ex la pokerstars zice: Capital de start 50$600$ bonus la prima depunere adica ce inseamna asta? la prima depunere de cati $? daca depun pe cei 50$ in contul de pokerstars am bonus 600$ m'as mira sa fie chiar asa...ma puteti lamuri.. Quote
phreak Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 orice fel de bonus in lumea pokerului se da incremental in functie de cat de multi bani aduci firmei ( adica cat de mult timp joci ). Mai pe scurt si fara sa detaliez, nu-ti da nimic. Quote