*PlaY{4}FuN* Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 1 Cine esti?: Eu sunt ceea ce sunt 2 Nume?: Nicolae 3 Prenume?:Alexandru 4 Adresa?: Branesti 5 Ai o fotografie? Pune un link cu ea aici?:--- 6 Stat civil?:Romania 7 Ce studii ai facut?:-- 8 Ce studii faci?:Teologie 9 De ce ai venit aici? :Sa invat cat mai multe 10 Ce te astepti de la RST?: Sa ma imprietenesc cu membrii si sa fiu ajutat cand nu stiu 11 Ce oferi?: nimic 12 Cu ce te ocupi?: Teologia 13 Varsta?:16 ani 14 Hobby?:Gaming,Sport 15 Sex?:Masculin 16 Preferi sa scri o pezentare singur sau vrei sa ti se puna intrebari?:Sa o fac singur dar in cazul asta am zis sa urmez intrebarile 17 Da o definitie pt "Hacking":Nu stiu 18 Ce limbaje de programmare sti?: Putin PHP 21 Folosesti tool-uri scrise de altii ? De ce?:Nu 22 Ce inseamna ASCII?:Nu stiu 23 ASCII == HEX? :Nu stiu 49 Cate procesoare ai in calculator?:1 procesor 60 Ce se intampla cand faci Ctrl+Alt+Del? Step by step:Intru in task manager Quote
VsubV Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Salve, uite si un "teolog" de al meu Quote