*PlaY{4}FuN* Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 1 Cine esti?: Eu sunt ceea ce sunt 2 Nume?: Nicolae 3 Prenume?:Alexandru 4 Adresa?: Branesti 5 Ai o fotografie? Pune un link cu ea aici?:--- 6 Stat civil?:Romania 7 Ce studii ai facut?:-- 8 Ce studii faci?:Teologie 9 De ce ai venit aici? :Sa invat cat mai multe 10 Ce te astepti de la RST?: Sa ma imprietenesc cu membrii si sa fiu ajutat cand nu stiu 11 Ce oferi?: nimic 12 Cu ce te ocupi?: Teologia 13 Varsta?:16 ani 14 Hobby?:Gaming,Sport 15 Sex?:Masculin 16 Preferi sa scri o pezentare singur sau vrei sa ti se puna intrebari?:Sa o fac singur dar in cazul asta am zis sa urmez intrebarile 17 Da o definitie pt "Hacking":Nu stiu 18 Ce limbaje de programmare sti?: Putin PHP 21 Folosesti tool-uri scrise de altii ? De ce?:Nu 22 Ce inseamna ASCII?:Nu stiu 23 ASCII == HEX? :Nu stiu 49 Cate procesoare ai in calculator?:1 procesor 60 Ce se intampla cand faci Ctrl+Alt+Del? Step by step:Intru in task manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VsubV Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Salve, uite si un "teolog" de al meu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...