HellScream Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Am facut un tutorial video, despre Mac-ul placii de retea. Am explicat si metoda lui Dark, dar prezint si alte 2 variante. Pt softul pe care il folosesc, aveti linkul. MACAddressChanger exeTutorialul video. Quote
skipper Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Intresant tutorialul!M-ar interesa un tutorial despre schimbarea condesatorilor pe placa de baza.Adica un tutorial video cu toti pasii aferenti. Quote
Guest Mosad Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Intresant tutorialul!M-ar interesa un tutorial despre schimbarea condesatorilor pe placa de baza.Adica un tutorial video cu toti pasii aferenti.UP UP UP si eu vreau. Quote
HellScream Posted December 2, 2010 Author Report Posted December 2, 2010 Am sa va fac si un tutorial despre asa ceva, dar sa bneficiez de mai mult timp. Quote
MazaBoY Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Super tuorialul eu foloseam A-Mac Address Change 5.3 e super iti da si toate macurile de pe retea sa iti alegi ce mac vrei sa iti pui Quote
HellScream Posted December 5, 2010 Author Report Posted December 5, 2010 da, ok bravo tie. Fiecare foloseste ce metoda vrea. Eu am demonstart 3 dintre ele. Prin RegEdit, Prin Schimbarea directa, si cea cu soft. Acum, ca foloseti un soft sau altul, ramane la alegerea utilizatorului. Stiu softul, dar mai era si un soft de genul whois, si iti arata toata reteaua. Putei vedea de la Ip, dns, computer name, mac address pana la porturile pe care le rula. Dar cum am mai spus asta depinde de user Quote