gabe1983 Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 buna seara,va rog spuneti-mi si mie cum si de unde downloadez conquiztador hack:( Quote
SympleBoy22 Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Cine le-a dat iar drumu' la astia?N-am mai auzit de mult de CQ Killer "searcher's" Quote
gabe1983 Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 sympleboy,vorbeste frumos!eu nu sunt astia pentru tine... Quote
Guest vini4p Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 sympleboy,vorbeste frumos!eu nu sunt astia pentru tine...Dar cine moloz te crezi ? Quote
plm Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 (edited) el nu e astia . el e asta. are dreptate sympleboy :> e la singular. e un prost nu mai multiedit: (stiu ca face cat mai multi, dar tot unul e )ultimu edit promit: cam asta il caracterizeaza: http://www.piticigratis.com/2010/12/comentatorii-de-pe-net-%C8%99i-cum-m-au-ajutat-ei-sa-realizez-ca-omul-e-un-animal-prost/ Edited December 7, 2010 by plm Quote
gabe1983 Posted December 17, 2010 Author Report Posted December 17, 2010 Dar cine moloz te crezi ?Auzi nasosule,ti-as da niste respect de la mine,asa ca sunt o doamna...dar poate ai si tu ceva....revizuieste-ti vocabularul mai ales cand nu sti cu cine vorbesti,o seara placuta Quote
gabe1983 Posted December 17, 2010 Author Report Posted December 17, 2010 Si ca o completare,vad ca sunt numai tarani pe acest forum.Mi s-a interzis chatul pe acest forum deoarece am pus o intrebare tampita.As avea o intrebare pt realizatorii acestui forum:cat la suta din utilizatori respecta regulamentul?va zic eu 0%ATUNCI PT CE L-ATI MAI FACUT?ca oricum se vorbeste ca la usa cortului,exact ca pe www.conquiztador.ro.MI-E RUSINE DE RUSINE VOASTRA .SUNT CONVINSA CA ACEST MESAJ NU VA ADUCE NICIO INBUNATATIRE ASUPRA VOCABULARULUI INFECT PE CARE-L AVETI.ps:imi este egal daca mi se va interzice intrarea pe acest forum,oricum nu-mi face nicio placere Quote
paxnWo Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 jet de pe forum fa panaramo, pisa-ne-am in pantecele tale si baga-ne-am pula in copilul tau de zdreanta, ai venit cu pizda belita pe forum repede sa ceri cqkiller, mars inapoi la ordonat detergenti pe raft nimicule Quote
The Hacker Gam3r Boy Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 paxnWo,te-ai facut singur de kkt prin postul asta ( din nou ) daca ai asemenea avatar ( habarnai ce inseamna,doar l-ai vazut si ti-a placut ca arata ,,cool'' si gata ai o poza jmekeroasa wsm de toti kokalarii ca tine ) si vb si foarte urat pe deasupra deci tot ce ai reusit e sa te autodescrii in commul asta !!! Quote
paxnWo Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Vin Aug 13, 2010 2:34 pmNumele meu:Brancoveanu AndreiVarsta mea:12 aniEmail:brancoveanu_andrei@yahoo.comce plm sa-i mai zicem vini, multi de aici au mai multi cm in pula decat are el ani Quote
Haifisch Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 where can i see the qutoit code for cqkiller? Quote