Jump to content
gabe1983

quiz hack

Recommended Posts

Posted
sympleboy,vorbeste frumos!eu nu sunt astia pentru tine...

Dar cine moloz te crezi ?

Posted
Dar cine moloz te crezi ?

Auzi nasosule,ti-as da niste respect de la mine,asa ca sunt o doamna...dar poate ai si tu ceva....revizuieste-ti vocabularul mai ales cand nu sti cu cine vorbesti,o seara placuta

Posted

Si ca o completare,vad ca sunt numai tarani pe acest forum.Mi s-a interzis chatul pe acest forum deoarece am pus o intrebare tampita.As avea o intrebare pt realizatorii acestui forum:cat la suta din utilizatori respecta regulamentul?va zic eu 0%ATUNCI PT CE L-ATI MAI FACUT?ca oricum se vorbeste ca la usa cortului,exact ca pe www.conquiztador.ro.MI-E RUSINE DE RUSINE VOASTRA .SUNT CONVINSA CA ACEST MESAJ NU VA ADUCE NICIO INBUNATATIRE ASUPRA VOCABULARULUI INFECT PE CARE-L AVETI.ps:imi este egal daca mi se va interzice intrarea pe acest forum,oricum nu-mi face nicio placere

Posted

jet de pe forum fa panaramo, pisa-ne-am in pantecele tale si baga-ne-am pula in copilul tau de zdreanta, ai venit cu pizda belita pe forum repede sa ceri cqkiller, mars inapoi la ordonat detergenti pe raft nimicule

Posted

paxnWo,te-ai facut singur de kkt prin postul asta ( din nou ) daca ai asemenea avatar ( habarnai ce inseamna,doar l-ai vazut si ti-a placut ca arata ,,cool'' si gata ai o poza jmekeroasa :)) wsm de toti kokalarii ca tine ) si vb si foarte urat pe deasupra :)) deci tot ce ai reusit e sa te autodescrii in commul asta :)) !!!

Posted
Vin Aug 13, 2010 2:34 pm

Numele meu:Brancoveanu Andrei

Varsta mea:12 ani

Email:brancoveanu_andrei@yahoo.com

ce plm sa-i mai zicem vini, multi de aici au mai multi cm in pula decat are el ani :))