NullCode Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Salut,Cumpara baze de date de pe site-uri de turism din RO. Ma intereseaza in general mail-urile, si cum s-a facut rost de ele. As vrea daca se poate si exploit-ul de pe site-ul de turism, ca sa fiu sigur ca nu primesc mail-uri aiurea. Multumesc. PM sau mail pe : nullcode_ro@yahoo.com Quote
NullCode Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 Cu mailuri si nume clienti si/sau firme. Totusi as vrea o dovada ca sunt de la un site de turism. Nu doar niste mailuri insirate. Thx Quote
Guest Praetorian Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Metoda de plata via LibertyReserve!?Daca da, poate am sa fac rost, daca nu, trist. Quote
NullCode Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 Metoda de plata via LibertyReserve!?Daca da, poate am sa fac rost, daca nu, trist.Tinkode, din pacet nu pot asa. Multumesc pentru interes + cred ca tu ai fii cam scump .La restul am raspuns la PM, thx. Quote
lordMiTnIcK Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 in jur de 2000 de mailuri de agentii de turism e ok? de la o agentie de turism .ro. daca esti interesat da un reply si zi-mi cum facem cu plata/transferul Quote
catalinionut Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Salut, Daca mai esti interesat de cumpararea unei baze de date a unui site de turism din Romania astept un raspuns. Detin un Portal de Promoavre turistica...... Quote
Intruders Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Am listele de mailuri ale unei agentii de turism(le-am gasit pe site-ul lor cautand o adresa de mail pe google)Daca te intereseaza...PM Quote