Flubber Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Cand incerc sa downloadez fisierele "dintr-un" torrent, imi da "invalid response from tracker" pe: filelist, lasttorrents inclusiv demonoid.Am incercat cu Deluge BitTorrent si KTorrent, nexam.Voua va merge sa descarcati?// LE: Aparent filelist nu mai are niciun torrent "Nu-i nimic aici", iar demonoid si-au revenit prin adaugarea unui nou tracker, banuiesc ca asta fac si cei de la filelist, de anul nou isi imbunatatesc serverele.Confirmati va rog. Quote
Guest demisec Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Da...filelist nu mergea azi pe la 4..incercam sa luam un film..last moment party:)) Quote
ionutzel Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Filelist a fost atacat prin DDOS asa am auzit Quote
Guest demisec Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Se incarca bine, deci nu-i ddos. Quote
Guest vini4p Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Filelist a fost atacat prin DDOS asa am auzitddos.ro a luat-o in bot? ce pacat. Quote