spikeem08 Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Salutare la toata lumea!Ma numesc emy cu nick-nameul spikeem08.Cunoscut de webmaster (am diferite site-uri pentru adulti), 18 ani si vreau sa invat cate ceva din comunitatea RST Hacking! Quote
neo.hapsis Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Salutare la toata lumea!Ma numesc emy cu nick-nameul spikeem08.Cunoscut de webmaster (am diferite site-uri pentru adulti), 18 ani si vreau sa invat cate ceva din comunitatea RST Hacking!Salut si bun venit.Ai ce invata de aici mai ales la sectia tutorialelor.Apropo ne dai adresa siturilor tale ??(din curiozitate) Quote
Guest User Name Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 salutare.:*bine ai venit:* Quote
spikeem08 Posted January 7, 2011 Author Report Posted January 7, 2011 poi cam220.com (site xxx)!Nu merge acum pentru ca schimb servaru Quote
ikben Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Faci bani cu siturile tale adult? Sau ai nevoie de sfaturi cum sa-ti maximizezi veniturile? Da-mi PM sa te ghidez. Quote
spikeem08 Posted January 8, 2011 Author Report Posted January 8, 2011 Bani castig.... vreau sa invat hacking am un plan foarte maret!Nu vreau sa dezvalui multe detalii!Pentru curiosi : un website cu un mega virus care se raspandeste foarte simplu doar cu un clik pe URL Quote