bulinutza Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 buna,de curand mi-am instalat in keylogger,ardamax,si nu stiu cu ce program pot deschide logou-rile trimise pe mail,pls help!las id-ul poate ma ajuta cineva bahneanualina@yahoo.com><
Jester Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 alea nu's 'logouri' ci 'loguri.probabil trebuie sa aiba ardamaxul o optiune de deschidere a respectivelor loguri (daca sunt criptate), iar daca nu, incearca cu notepad.
symboss Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Deschizi log-urile prin programul care le genereaza(ardamax).Instaleaza ardamax,il deschizi,apoi File>Open>mapa cu log-urile
bulinutza Posted January 22, 2011 Author Report Posted January 22, 2011 mersi de raspunsuri,dar nu merge cu notepad
m0rphic Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Am 15 si in urma cu 6 luni mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu cu care sunt de 10 luni,prietenul meu are 17 ani...odata am facut sex neprotejat am vrut sa vedem cum e fara prezervativ si de atunci am mai facut de 2 ori neprotejat...e posibil"Imi pare rau pentru ce se intampla!si eu am 18 ani ai am un bebe,dar sunt casatorita cu un barbat minunat!i-ai spus iubitului,ce parere are?sfatul meu e sa nu faci avort,o sa te urasti mereu pentru asta...daca vrei sa mai vb uite adresa mea de mess bahneanualina@yahoo.com"Are copil' tipa .Dute si alapteaza copilu ca moare de foame,si lasa keyloagerele.O cam ard eu acum in off,da regula aia de minim 10 posturi parca nimeni nu o mai citeste.
yo9gjx Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Foarte bine ca are copil asa e normal si frumos, dar m0rphic are dreptate, regulile sunt pentru toti.
asd123fgh Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 la mine ninge... brb ma duc sa mananc niste ciocolata
Slym Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 Am 15 si in urma cu 6 luni mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu cu care sunt de 10 luni,prietenul meu are 17 ani...odata am facut sex neprotejat am vrut sa vedem cum e fara prezervativ si de atunci am mai facut de 2 ori neprotejat...e posibil"Imi pare rau pentru ce se intampla!si eu am 18 ani ai am un bebe,dar sunt casatorita cu un barbat minunat!i-ai spus iubitului,ce parere are?sfatul meu e sa nu faci avort,o sa te urasti mereu pentru asta...daca vrei sa mai vb uite adresa mea de mess bahneanualina@yahoo.com"Are copil' tipa .Dute si alapteaza copilu ca moare de foame,si lasa keyloagerele.Ahahahahaha PWNED !!!