dancdc Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Deschid acest topic pt ca nu mi mai pot aduce telefonul la imeiul vechiSpecific ca toate metodele cunoscute nu au dat roade. Specific ca nu am beck-up la folderul efsCe am aflat este ca imei - ul este pastrat in nv_data.bin din folderul efs din tel . daca se sterge sau corupe acest fisier telefonul genereaza alt imei standard sa spunem 0004999..... astept idei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby09 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 IMEI-ul unui telefon nu se poate schimba. E un cod unic pentru fiecare terminal in parte. Cu ajutorul lui se poate identifica un anumit telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd123fgh Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 daca vrei sa afli imei-ul original scoate bateria si ai sub baterie o eticheta cu el (probabil. toate telefoanele la care m-am uitat au)sa il schimbi nuj sa-ti zic. dar la ce ai nevoie sa schimbi imei-ul?mai am o idee: cauta cum sa ii dai hard reset (nu am galaxy s)alta idee, va functiona 99% : du-l la un service. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 pe nokia parca se putea schimba cu Nemessis Service Suite (atat imei cat si priduct code) (incerca si la tine, ai nevoie de cablu de date) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancdc Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 interesante raspunsuri dar nu ajuta...la nokia intradevar se poate schimba cu Nemesis sau alte boxuri dece sa mi schimb imeiul pt ca acum il am pe cel standard 004999010640000 (este valabil pt toatel terminalele)vreau sa l trec pe cel originel (va rog fara faze vezi ca este pe cutie sau alte chestii aiurea) in tarile civilizate cu acest imei nu puteam accesa reteaua pt ca am un imei corupt .....astept idei pt a decripta nv_data.bin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd123fgh Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 am dat un search pe google.nu mai ai ce face. trebuie sa ii inlocuiasca placa de baza a telefonului apropo, nu merge sa iei un nv_data de la alt telefon si sa il pui pe al tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 IMEI nu are cum sa fie 00499 etc din cate stiu eu (normal incepe cu 35) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd123fgh Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 e imei special. daca fisierul este corupt acel imei este generat. (la toate este la fel) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancdc Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 vreau idei nu solutii din goagal imeiul se poate modifica la spica prin decriptarea nv_data nu se schimba placa ...vezi zici daca nu crezi COMPLETE IMEI RESTORE HOW-TO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...