Acidripp Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Am un netbook HP Mini 210 3G si eram curios daca se poate instala Android pe el, cum, daca exista versiune mai noua decat 0.3 Android Live din 2009 si daca imi vor merge toate functiile (Wi-fi, USB, card reader, modem 3G/telefon incorporat, touchpad multi-touch, webcam). Ati mai incercat careva? Aveti ceva ideei/sugestii? Quote
LLegoLLaS Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Cred ca poti sa incerci intai pe vmware(l-am rulat si eu o data).Despre functii(wifi si ce mai ai tu acolo) citeste la ei pe siteps: pe vmware,din cate stiu , s-ar putea sa ai probleme cu usb-urile si unele periferice dar nu stii pana nu vezi Quote
Acidripp Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Cred ca poti sa incerci intai pe vmware(l-am rulat si eu o data).Despre functii(wifi si ce mai ai tu acolo) citeste la ei pe siteps: pe vmware,din cate stiu , s-ar putea sa ai probleme cu usb-urile si unele periferice dar nu stii pana nu vezice versiune ai rulat? de unde? ce ti-a mers/ce nu? Quote
LLegoLLaS Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 de aici l-am luat: Downloads - android-x86 - Project Hosting on Google Code dar nu mai stiu exact care era (oricum era mai vechi decat 13 ianuarie).Totusi vad ca au pentru netbookuri (eepc etc)Cat despre periferice nu ot sa-ti dau informatii relevante ca l-am rulat pe desktop,in vmware unde nici win xp sp3 nu imi vedea toate perifericele. Quote
adi003user Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 ala l-am folosit si eu. gasisem un notebook cu touchpad si deh merge tot super in afara de touch Quote
dragosh1904 Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 http://rstcenter.com/forum/24567-how-boot-android-os-your-pc-x86.rstuite intai incearca asa sa vezi cum iti merge si dupa il instalezi:)..desi nu cred ca o sa ti mearga gen bluetooth sunet.. Quote