Guest ballack Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 am cateva oferte sa dau " schimb pe schimb " optimus one-ul meu ..HTC WildfireSamsung i900 Omnia 8GB cumparat acum 2 saptamani si cu 2 ani garantie5800 impecabil full si 2 milioaneSony Ericsson VivasPareri ? Orice telefon ati alege , argumentati raspunsul va rog . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Pot sa-ti spun cate ceva despre wildfire ca m-am jucat ieri si azi pe el.navigarea prin meniu e super ok, ca design chiar m-a surprins pentru ca majoritatea touch-screen-urilor sunt incomode, eu sincer nu pot sa tin o dracie cu touch mai mult de 2 minute in mana (subtiri si late) in schimb asta sta foarte ok in mana (poate chiar comparabil cu al meu e63).Ce a fost nasol e ca am icnercat sa deschid un document .doc care imi mergea pe quickoffice de pe e63 dar pe htc nu-l putea deschide.In schimb txt e foare usor de citit (chiar daca scroll-ul are putin lag daca ai documente mari).Per total imi place telefonul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd123fgh Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 clar omnia. ce dracu? chiar tu ai scris avantajele: 8gbcumparat de 2 saptamani!2 ani garantie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 5800 si 25 de sute daca se poate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...