Serar Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Toti si-au postat blogurile asa ca la fel o sa fac si eu, cine doreste sa il citeasca sa o faca cine nu sa se abtina,prevad ca de obicei cei care nu au habar nici de viata lor se vor trezi cu replici interesante luate din cutiuta fermecata, daca vor fi sugestii sau critici sa le faca un om care are habar de ce vorbeste nu toti care cred ca da bine in context daca au zis o replica "mai ciudata", ce urmaresc cu acest blog? sa imi public 1-2 scripturi, sa ii ajut pe alti, sa invat din greseli, ce incerc sa acoper cu el? macar cat e o pata de cerneala pe un pamant intreg din ramura it, cateva subiecte de hacking si palavrageala.Cine doreste sa ma viziteze poate sa o faca la Just a evil mind@ps: nu am legatura cu userul Serar Quote
neo.hapsis Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Daca nu ai legatura atunci de ce postez cu nickul lui??De mult timp sunt vizitator pe blogul tau Quote
Serar Posted February 15, 2011 Author Report Posted February 15, 2011 am nimerit peste cont fara sa vreau si am postat de pe el Quote