Oust Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) Pentru ca iubesc techno,si ce e legat de genul ala de "vibratie" , electro, minimal,trance , etc... am facut un blog unde o sa scriu despre mixuri noi ,seturi, etc... www.technoo.info Edited March 3, 2011 by Oust 1 Quote
xhackerx Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 baga niste above and beyond, videoclipuri, eu nu am vazut nici un clip de al lor... Quote
Oust Posted February 20, 2011 Author Report Posted February 20, 2011 Calm, daca te uiti mai atent sunt melodile puse cate 1 in fiecare categorie pentru a testa... O sa pun mai multe o sa schimb si chestia aia. Quote
amphy Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Hey, good songs pe acel blog, imi place ^__^ Quote
ZeeDoctor Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 oooo Amphy ... hot sexy mama )) scz glumeam pe seama ta mai ales la intro de 83 replies /1,522 views ) sper sa nu te banduie lumea si pe aici oricum on-toppic super tare blogu mi-am facut cont astept radio-ul ala care oberv ca e off de 2 zile heheh stiu stiu erau 2-3 ascultatori dar eram si 1 dintr-e ei Bafta in continuare cu blogu... may the vibes move your windows or Linux haha Quote
Oust Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 Momentan nu am banuti sa cumpar un server radio mai bun, cand este "backup-ul" adica autodj-ul este claritatea foarte slaba, cand emit eu e mai bine. Cat despre glob, este inca la inceput, ma bucur ca iti place, am vrut sa fac ceva pentru iubitorii de Techno , Electro , Minimal , Trance putin DnB si usor Dubstep. Daca aveti ceva seturi/mixuri/remix-uri si vreti sa le asculte si alti trimiteti un articol . Multumesc. Quote
endemic Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 fa ceva mai mult pentru iubitorii de dubstep, si sunt fanul tau. Quote
Oust Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 fa ceva mai mult pentru iubitorii de dubstep, si sunt fanul tau.Update , check now. Quote
adonisslanic Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Skrillex, deadmau5, daft punk, autechre, aphex twin Quote
Oust Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 UPDATE : Domeniu nou Technoo - Techno music is our future.Technoo is future. Technoo – Techno music is our future. Quote