!_30 Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 M-am apucat sa scriu ( va fi doar in format text ) un mini-trojan pentru sisteme Linux/UNIX.Pachetul ( trojanul ) este compus din doua aplicatii un server ( care se trimite victimei ) , care are rolul de a deschide un port , si sa accepte datele ( cerintele ) date de voi. + un Client ( tot format fara itnerfata vizuala ) ca si serverul din care voi veti executa comenzile.Odata ce victima ( ajunge sa ruleze ) daemonul de la server ( se deschide portul si accepta conexiuni ) P.S. : access parolat , clientul se poate conecta la victima ( nu va suporta conectarea dupa NAT-uri , inca , din lipsa de timp ) clientul va primi o lista de comenzi ce pot fi adresate victimei ( aceste comenzi vor fi cele uzuale , si daca doriti ceva neaparat puteti cere aici ).Clientul ( cel care controleaza victima ) va fi anuntat daca conectarea la server a fost efectuata cu succes si de fiecare comanda data in parte.Nu este cine stie ce , doar o jucarie pentru copii . Prima data va aparea in format .tgz ( pentru sisteme Unix-like/UNIX ) apoi si pentru OS'uri ( Windows ).Good luck ! Quote
F1BDM7 Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 mi-a zis pe mess ca in visual basic Quote
Sub_Zero Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 bine atunci.da sper ca o sa posteze si codul sursa daca nu ii bine si asa.Si data aparitiei? Quote
Sub_Zero Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 ma stiu asa si asa in visual basic ,da nu la nivel de expert,incepator spre mediu Quote
!_30 Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Aplicatia este scrisa in C .. data aparitiei ? :@ Peste cateva zile .. codul sursa normal ( pentru expertii in domeniu, sa-l modifice dupa bunul plac ). Quote
F1BDM7 Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 keep it going LE: !_30 ai distrus visu' copilului.....visa si el ca face rost de o sursa de troian ( pentru *nix bineinteles ) facuta de altu' ..pe care sa isi puna nicku' si sa-l release Quote
Sub_Zero Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 LE: !_30 ai distrus visu' copilului.....visa si el ca face rost de o sursa de troian ( pentru *nix bineinteles ) facuta de altu' ..pe care sa isi puna nicku' si sa-l release Smile)cum zici tu....mah da tu citesti gandurile oamenilor prin Internet LOL :@ Quote
F1BDM7 Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 dude..tu tot nu ti-am dat seama? ) ) si mai ai si la sig "vb programmer" Quote
!_30 Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Sincer nu cred ca si-a dat seama ) Quote
F1BDM7 Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 ca tot veni vorba..si spui ca esti vb coder...sti sa declari o variabila de genu: Dim SubSeven as stupid Quote
Sub_Zero Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 bine recunosc,am picat in plasa :? Quote
Icarius Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 F1BDM7 wrote: ca tot veni vorba..si spui ca esti vb coder...sti sa declari o variabila de genu: Dim SubSeven as stupid =))tre sa pui si Option Explicit inainte ))) :@ :@ :@ Quote
F1BDM7 Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 doh am gresit LATER EDIT: cred Option Explicit erau restu' posturilor Quote
F1BDM7 Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 da icarius...ai dreptate..uite ca am reparat:Option ExplicitDim SubSeven as stupidSubSeven.IQ=0e bine asa ? Quote
Guest Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Flame.exit();(nu prea ma interesaeza erorile....) Quote