pyth0n3 Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 In acest video voi introduce un fi?ier audio intro imagine jpeg , Imaginea poate fi vizualizata chiar dac? vine introdus ceva in ea Imaginea poate fi incarcata in multe photo-sharing online si poate fi pusa in sharing to everyoneFacebook, MSNOnline videoDupa ce am f?cut acest video am g?sit cîteva bug-uri în ortografie la mine Daca mai g?si?i cîteva sa nu va speriati Sample picture URLExtract encoded file from picturedd if=sample.jpg of=music.uue bs=1 skip=24 && uuedecode music.uueCredits goes to :The original file was written by AntoineSantoantoinesanto[at]yahoo.com 1 Quote
pr00f Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Uau, foarte frumos. Frumos si curat, fara ca nimeni sa nu-si dea seama. Poti ascunde si alte tipuri de fisiere ? Banuiesc ca da, lucrand la fel cu uuencode si restul. Am invatat un lucru nou si foarte util, +rep.P.S. : ce distributie Linux folosesti ?You must spread some Reputation around before giving it to pyth0ne again. Quote
moubik Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 din cate stiu merge doar pe tipurile acestea de fisiere.tehnica este veche si cunoscuta.se poate face acest lucru pentru ca headerul de la jpeg este la inceputul fisierului si headerul mp3-ului este la sfarsitul fisierului. din acest motiv atunci cand le concatenezi nu se strica informatiile care descriu structura datelor din fisier. Quote
pyth0n3 Posted March 4, 2011 Author Report Posted March 4, 2011 graf.jpg -> graffiti.exe game doc.jpg -> text document stored in tar hi.jpg -> hello world python script Quote