Gonzalez Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 Care este dupa parerea voastra cel mai bun script pentru portal? Vreau sa fac un site bazat pe un portal destul de bun, site-ul sa cuprinda anumite informatii despre un oras si mai multe reclame, listari de firme si anunturi online. Ce script s-ar potrivi mai bine?-Gonzalez Quote
Gonzalez Posted March 5, 2011 Author Report Posted March 5, 2011 Stiu de ele, am incercat Joomla si Drupal dar nu prea m-au fascinat.-Gonzalez Quote
Gonzalez Posted March 5, 2011 Author Report Posted March 5, 2011 Mersi Mult Iulian! am si uitat de DLE.-Gonzalez Quote
iulian_ionut88 Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 DataLife Engine 9.2Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Este o versiune care a fost curatata de toate link-urile catre nulleri si alte porcarii, deci o versiune curata.Daca apar ceva probleme nu ezita sa ma contactezi. Quote
neeo Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 Stiu de ele, am incercat Joomla si Drupal dar nu prea m-au fascinat.-GonzalezLa joomla poti adauga K2, Jobi2, AdsManager, Akeeba pentru a obtine ceea ai nevoie. Quote