MazaBoY Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Muzica noua - Asculta cea mai tare muzica online - Stiri din muzica - Versuri muzica - Videoclipuri muzica - Best MuzicaAcuma da puteti sa va dati cu parerea despre design si alea nu ca in celalant post eu va intreb care vreti sa faceti link ex si voi incepti cu alte cacaturi deci astept pareri pro si contra mersi Quote
pr00f Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 In primul rand, combinarea cuvantului 'best' (cuvant englezesc) cu (virgula) cuvantul 'muzica' (cuvant romanesc) nu suna prea bine. Intr-un al doilea rand, n-o sa faci trafic daca pui si manele pe site. Am observat clar ca ele domnesc pe site. Quote
Guest Mosad Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Muzica noua - Asculta cea mai tare muzica online - Stiri din muzica - Versuri muzica - Videoclipuri muzica - Best MuzicaAcuma da puteti sa va dati cu parerea despre design si alea nu ca in celalant post eu va intreb care vreti sa faceti link ex si voi incepti cu alte cacaturi deci astept pareri pro si contra mersiDesign: Mare cacat ai facut tu la design,tema moca de pe net.Site: Nasol,sterge-l. Quote
MazaBoY Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Design: Mare cacat ai facut tu la design,tema moca de pe net.Site: Nasol,sterge-l.am zis eu ca am facut design`ul nu imi aduc aminte in fine bun bun mai astept pareri vreau cat mai multe contra Quote
zippy Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 e frumos da nu prea...unde ii hip-hop-ul frate? Quote
LLegoLLaS Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Text suprapus,design mediocru spre nasol si muzica nasoala.Bafta in continuare Quote