!_30 Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Numa bun sa-l studiezi daca esti incepator... #include <stdio.h>#include <stdlib.h>#include <strings.h>#define RESET 0#define BRIGHT 1#define DIM 2#define UNDERLINE 3#define BLINK 4#define REVERSE 7#define HIDDEN 8#define BLACK 0#define RED 1#define GREEN 2#define YELLOW 3#define BLUE 4#define MAGENTA 5#define CYAN 6#define WHITE 7void textcolor(int attr, int fg, int bg);intmain(int argc, char *argv[]){int i,c;char *lower[26]={"4","8"," Quote
Sad_Dreamer Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Visual Basic Version bineinteles pentru WindowsPrivate Sub cmdClear_Click()txtAscii.Text = ""txtNick.Text = ""End SubPrivate Sub cmdCopy_Click()Clipboard.ClearClipboard.SetText txtAscii.TextEnd SubPrivate Sub cmdExit_Click()EndEnd SubPrivate Sub txtAscii_KeyPress(KeyAscii As Integer)KeyAscii = 0End SubPrivate Sub txtNick_Change()txtAscii.Text = txtNick.TexttxtAscii.Text = Replace(txtAscii.Text, "a", "4")txtAscii.Text = Replace(txtAscii.Text, "A", "@")txtAscii.Text = Replace(txtAscii.Text, "b", "8")txtAscii.Text = Replace(txtAscii.Text, "B", "|3")txtAscii.Text = Replace(txtAscii.Text, "c", " Quote
Sad_Dreamer Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 !_30 am facut buffer overflow pe programul tau primul meu buffer overflow...ce mandru ma simt Quote
!_30 Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 Sad_Dreamer Si eu sunt happy , am modificat oricum codul sursa in vederea "problemei" specificate.Acum nu mai functioneaza smecheria.Problema este ca tu ai dat un exemplu , care continea anumite caractere neluate in seama , programu .. bum , buffer overflow , e cam greu sa faci , depinde de cata memorie alocata ai la acel moment dat , sau de exemplu daca memoria alocata pentru acea variabila ( stirng ) cuv , cu malloc era prea mica .. si tu dadeai exemplu , care iesea din raza de actiune , atunci era buffer overflow .. Ce ai rezolvat tu , este o simpla eroare , pe care o trecusem cu observatia :@ Quote