flux Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 (edited) Product: Sh3llRuns on: PHPCoder : 3348399Contact: 3348399@gmail.comDescriere:Imitarea unei linii de comanda exclusiv in PHP.Permite adaugarea de module, acesta fiind scopul crearii acestui script.-chmod 777 pe hdd-[Acces]Scrieti cuvantul magic pentru ca linia de comanda sa devina activa.Cuvant magic initial: rstpower[Modificare cuvant magic]Editati /components/login.php si schimbati hash-ul.[Adaugare modul nou]- Adauga comanda Editati /components/exec.php si adaugati comanda noua.- Creaza modul Creati fisier php in /hdd/bin cu acelasi nume ca al comenzii.- Scrie modul Scrieti codul, parametrii vin prin variabila $params. Vezi exemplu: md5.php mv.php reverse.php- Optional Help Adauga in /hdd/bin/help.php###Am lasat ca module:- cele de baza- md5- reverse[Nu merge pe IE]-------Despre cod: a fost scris in graba cand am prins si eu timp, so nothing fancy [DOWNLOAD]http://five.eu5.org/public/sh3ll.zip-------Astept idei, pareri, putem face schimb de module, sa ne construit un mic laborator cu tot ce avem nevoie.password: rstpower Edited May 12, 2011 by flux Quote
Guest Mosad Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 Nu aveai voie sa-l postezi aici deoarece nu faci parte din crew-ul RST.Mai intai il postai la Tools si pe urma ti-l aproba Nytro pentru sectiunea asta. Quote