Hannibal Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Nu faceti un canal pe IRC sa stam la povesti???
Wisa Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 pai daca am sta la povesty acolo .. ce-am mai posta pe forum ??
Icarius Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Shocker")</div>Nu prea cred ca e recomandat, deoarece ar fi multi care ar intra si ar pune tot felul de intrebari deranjatoare, ale caror raspuns se afla deja pe forum, sau intrebari de genu `cum sparg / blabla...` si nu cred ca vrea cineva sa repete la fiecare care intra si intreaba asa ceva good point
Death Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Shocker")</div>Nu prea cred ca e recomandat, deoarece ar fi multi care ar intra si ar pune tot felul de intrebari deranjatoare, ale caror raspuns se afla deja pe forum, sau intrebari de genu `cum sparg / blabla...` si nu cred ca vrea cineva sa repete la fiecare care intra si intreaba asa ceva I`ai da linkul de la forum sa beleasca ochii daca tot vrea sa invete ceva:)
Death Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Walter, ba merge, si i`am spus lu` Kw3rLn de la inceput ca am sa ma ocup...ca sa nu fie un server amarat , sa fie legal si cu asta basta.Nu vad de ce n`ar merge.Am spus mai sus, daca intra lume, domle cum fac cum dreg, i`ai dat linkul de la forum si la revedere, ca`n fond si la urma urmei nu te`a angajat nimeni sa`nveti ircari
Wisa Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Death")</div>Walter, ba merge, si i`am spus lu` Kw3rLn de la inceput ca am sa ma ocup...ca sa nu fie un server amarat , sa fie legal si cu asta basta.Nu vad de ce n`ar merge.Am spus mai sus, daca intra lume, domle cum fac cum dreg, i`ai dat linkul de la forum si la revedere, ca`n fond si la urma urmei nu te`a angajat nimeni sa`nveti ircari pai asta am zis si io .. ca toti ar sta acolo si nu ar mai posta intrebari pe forum .. ca ar inrteba acolo ..
Acvila Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 dar ce ziceti de un mic chat flash pe forum ?
Hannibal Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: chat poate va fi inca cateva zile bun si asa
MaHaReT Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 decat canal de irc , mai fine flsh forum ... !
0x90 Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 un canal pe IRC ar fi o idee buna, poate nu s-ar mai pune atatea intrebari tampite pe forum
MaHaReT Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 si stai tu sa explici acela's lucru de 100 de ori la ?