Jump to content
Christian

Have some fun whit BORGChat :P

Recommended Posts

Posted

pass:'>http://rapidshare.com/files/1165322/BORGChat.rar.html

pass: rstcrew

la Target Ip (ip-ul care recepteaza datele) am pus Ip-ul meu pt ca cei de pe borg sa nu vada schimbarile

voi veti pune 255.255.255.255

Posted

in primul rand zi-mi ce versiune de borg folosesti ?

in al doi-lea rand nu cred ca ai inteles bine cum sunt folosite comenzile

sa luam de ex. comanda de schimbare a nick`ului:

6%Skipor%7%OMNEBUN%5%Sorin%COMD/RENAMEBlaBla

6% asta inseamna ca nick-ul este format din 6 caractere (Skipor)

7% numele calculatorului este format din 7 caractere (OMNEBUN)

5% logon name-ul este format din 5 caractere (Sorin)

deci cifrele astea trebuiesc schimbate in functie de lungimea nick`ului, a numelui de la Pc respectiv a logon name`ului

cred ca asta e cauza pt care nu ti-a mers ;)

Posted
crystygye wrote: v0.9.9.435

tot nu mere.am modificat :(

e de inteles de ce nu merge.. trebuie sa ai versiunea sub 0.9.8 Build 369; versiunile mai noi au alt mod de criptare a mesajelor si nu sunt compatibile cu v0.9.8 Build 369 or below

LE: instaleaza-ti totusi v0.9.8 Build 369 (sau o versiune mai veche) pt ca s-ar putea sa fie useri care folosesc versiuni mai vechi de borgchat si nu poti sa-i vezi de pe v0.9.9.435

Posted
crystygye wrote: am bagat vers care ai zis, dar nu mai vad lumea .....astia de la mine din retea au vers mai noi.ai o rezolvare?

daca faci rost de noul mod de criptare(ceea ce este aproape imposibil) rezolvarea ar fi una simpla

sorry dar in cazul tau nu cred ca se poate :(

Posted
Shocker wrote: OT:

Lol... Chrstian... de-abia acum am realizat de ce decriptorul meu care ti l-am facut nu imi decripta corect mesajele trimise de borgchat... pentru ca eu aveam versiunea 0.7.3.250, si era putin diferit algoritmul de criptare :@

nu`i adevarat. de cand a aparut borgchat`ul pana la versiunea 0.9.8 Build 369 algoritmul a fost identic pt ca toate versiunile puteau comunica intre ele.nu le decripta corect pt ca ti-am dat eu algoritmul cu mici erori in el

Posted
Shocker wrote:
Christian wrote:
Shocker wrote: OT:

Lol... Chrstian... de-abia acum am realizat de ce decriptorul meu care ti l-am facut nu imi decripta corect mesajele trimise de borgchat... pentru ca eu aveam versiunea 0.7.3.250, si era putin diferit algoritmul de criptare :@

nu`i adevarat. de cand a aparut borgchat`ul pana la versiunea 0.9.8 Build 369 algoritmul a fost identic pt ca toate versiunile puteau comunica intre ele.nu le decripta corect pt ca ti-am dat eu algoritmul cu mici erori in el

Si atunci cum de tie iti decripta corect [sau cel putin asa presupuneai] ?

el folosea vers veche pe reteaua lui, eu aveam versiune noua.de aceea ii mergea lui.daca la asta te-ai referit