Christian Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 pass:'>http://rapidshare.com/files/1165322/BORGChat.rar.htmlpass: rstcrewla Target Ip (ip-ul care recepteaza datele) am pus Ip-ul meu pt ca cei de pe borg sa nu vada schimbarilevoi veti pune 255.255.255.255 Quote
crystygye Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 mie nu imi merge.am facut exact ca acolo, am inlocuit cu nick unei pers, si nu a mers Quote
Christian Posted October 29, 2006 Author Report Posted October 29, 2006 in primul rand zi-mi ce versiune de borg folosesti ?in al doi-lea rand nu cred ca ai inteles bine cum sunt folosite comenzilesa luam de ex. comanda de schimbare a nick`ului:6%Skipor%7%OMNEBUN%5%Sorin%COMD/RENAMEBlaBla6% asta inseamna ca nick-ul este format din 6 caractere (Skipor)7% numele calculatorului este format din 7 caractere (OMNEBUN)5% logon name-ul este format din 5 caractere (Sorin)deci cifrele astea trebuiesc schimbate in functie de lungimea nick`ului, a numelui de la Pc respectiv a logon name`uluicred ca asta e cauza pt care nu ti-a mers Quote
Christian Posted October 29, 2006 Author Report Posted October 29, 2006 crystygye wrote: v0.9.9.435tot nu mere.am modificat e de inteles de ce nu merge.. trebuie sa ai versiunea sub 0.9.8 Build 369; versiunile mai noi au alt mod de criptare a mesajelor si nu sunt compatibile cu v0.9.8 Build 369 or belowLE: instaleaza-ti totusi v0.9.8 Build 369 (sau o versiune mai veche) pt ca s-ar putea sa fie useri care folosesc versiuni mai vechi de borgchat si nu poti sa-i vezi de pe v0.9.9.435 Quote
crystygye Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 am bagat vers care ai zis, dar nu mai vad lumea .....astia de la mine din retea au vers mai noi.ai o rezolvare? Quote
Christian Posted October 29, 2006 Author Report Posted October 29, 2006 crystygye wrote: am bagat vers care ai zis, dar nu mai vad lumea .....astia de la mine din retea au vers mai noi.ai o rezolvare?daca faci rost de noul mod de criptare(ceea ce este aproape imposibil) rezolvarea ar fi una simplasorry dar in cazul tau nu cred ca se poate Quote
Christian Posted October 29, 2006 Author Report Posted October 29, 2006 Shocker wrote: OT:Lol... Chrstian... de-abia acum am realizat de ce decriptorul meu care ti l-am facut nu imi decripta corect mesajele trimise de borgchat... pentru ca eu aveam versiunea 0.7.3.250, si era putin diferit algoritmul de criptare :@nu`i adevarat. de cand a aparut borgchat`ul pana la versiunea 0.9.8 Build 369 algoritmul a fost identic pt ca toate versiunile puteau comunica intre ele.nu le decripta corect pt ca ti-am dat eu algoritmul cu mici erori in el Quote
crystygye Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 mersi oricum de chestie.daca e facuta de tine, intradevar esti destept :@ bafta in continuare Quote
crystygye Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Shocker wrote: Christian wrote: Shocker wrote: OT:Lol... Chrstian... de-abia acum am realizat de ce decriptorul meu care ti l-am facut nu imi decripta corect mesajele trimise de borgchat... pentru ca eu aveam versiunea 0.7.3.250, si era putin diferit algoritmul de criptare :@nu`i adevarat. de cand a aparut borgchat`ul pana la versiunea 0.9.8 Build 369 algoritmul a fost identic pt ca toate versiunile puteau comunica intre ele.nu le decripta corect pt ca ti-am dat eu algoritmul cu mici erori in elSi atunci cum de tie iti decripta corect [sau cel putin asa presupuneai] ?el folosea vers veche pe reteaua lui, eu aveam versiune noua.de aceea ii mergea lui.daca la asta te-ai referit Quote