PMC Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Este o carte foarte populara in cercurile de ingineri programatori din strainatate. Trateaza metode generale si des intalnite de abordare a problemelor. I se zice "Gang of Four" pt. ca sunt patru autori, dar titlul adevarat este "Design Patterns: Elements of Reusable Object-Oriented Software". Stie cineva de unde o pot cumpara in Romania? Imi obosesc repede ochii daca citesc text de pe monitor, asa ca prefer cartea. Quote
wvw Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Eu o am în format electronic... Ai putea încerca pe:Design Patterns: Elements of Reusable Object-Oriented Software (APC) : Erich Gamma, Richard Helm, Ralph Johnson, John Vissides : 9780201633610 Quote
Flubber Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 Nu cred ca ai foarte multe sanse sa o gasesti in Romania, doar sa o achizitionezi de la cineva ce o are deja.Amazon: Amazon.com: Design Patterns: Elements of Reusable Object-Oriented Software (0785342633610): Erich Gamma, Richard Helm, Ralph Johnson, John M. Vlissides: BooksPoate te ajuta. Quote