MaHaReT Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 ofof , mai sunt ca tine multzi ? nu sunt eu Xpertu lu pestye sau hackeru lu nea marin miliardar dar ... exlicate mai bine , in pimu ranmd [adica , pt ce sa fie programu] iar cel mai bun nu exista !
maleficus Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 cel mai bun program de hack se numeste wind0ws ...e facut de un tip pe nume bill a lu nenea gates si prin el tip ne controleaza banii,viata,TOT culmea e ka trebe sal platesti ca sa te fxxx....aia mai de sus pot sa zic k nu e intrebare...e.... a stupid pointless annoying message aka SPAM
Dr4k3 Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 man depinde de categorie...nu exista un prg care le face pe toate perfect...adik nu exista un prg care la face pe toate nu neaparat perfect...srry but dumb question
Dr4k3 Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Kw3[R]Ln wrote: banban cui? the sleeper?comon kwreln...don't be so hard...a pus si omu o intrebare...nu sia dat seama ca nu are sens respectiva intrebare...dak e pt mine...that's the way it goes...insa sper k nu
Danny Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Cred ca vroia vreun program care sa dea un click si sa ii vina toti banii din nush ce banci in contu lui de la banca =) Lumea inca nu stie ce e hack ... si cred ca hacku se face cu ajutorul unui program si cu cateva clickuri pe 2-3 butoane Da' asta e ...Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'
extazy69 Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 In primu rand dc ai pus intrebarea in categoria asta?Trebui sa te duci la "Ajutor" sau la "Cereri" daca ai min 10 posturi....Citeste regulile forumului ca altfel risti cum zice Kw3[R]Ln "ban"......