alexarpad2003 Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Vreau sa fac update la campul "parola" din tabel1 cu valoarea din campul "parola" din tabel2 unde au id-ul comun.Am incercat :mysql_query("UPDATE tabel1 SET parola=tabel2.parola FROM tabel2 WHERE tabel1=parole.id"); Dar nu merge. Quote
alexarpad2003 Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 Hm poate am o logica proasta. Deci ideea este ca am un form cu cateva inputuri si le bag in baza de date cu un querry INSERT INTO. Asta e verificat si merge, insa dupa acest querry mai am inca unul care ar trebui sa-mi ia valori din alt tabel si sa le bage in asta.Se poate INSERT INTO iar pe randul urmator UPDATE ? Quote
alexarpad2003 Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 $sql="INSERT INTO $tbl_name (confirm_code, name, prenume, email, user, parola, country)VALUES('$confirm_code', '$name', '$prenume', '$email', '$user', '$parola', '$country');UPDATE $tbl_name SET parola=(SELECT parola FROM parole where id=id)";Nu vrea. Quote