escalation666 Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Nickname:escalation666Hacking: 2 ani de experienta,timp in care am invatat o multime de chestii, si am avut parte de tot felul de intamplari care mai de care.De ex asta vara era sa ajung pe la politie din cauza hacking-ului , si dupa acest eveniment m-am hotarat sa o las mai moale, timp in care am jucat pe diferite site-uri cu wargames gen http://www.bright-shadows.net,www.hellboundhackers.org,www.hackthissite.org etc dar m-am plictisit repede si iata-ma in underground again!Ocupatie:cica am intrat la info(dar nu ma luati cu programare ca de accea am si dat acolo...ca sa invat ), dar stiu putin c++,perl,php.javascript,python?!Nivel:intermediar zic eu(nu-s noob dar nici 1337)Roacker:listen metal,drink beer! Imi place forumul acesta,cred k e cel mai bun forum de acest gen din Romania, asa ca m-am hotarat sa ma mut aici Hack the planet! Quote
eddie47 Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Tare prezentarea Welcome aboard, mate ! Quote
escalation666 Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 but i'm not human,actually i'm an allien like the one from rst wallpaper Quote