black_burner Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Va saluta cu respect, black_burner. Am ceva ani buni de informatica , fac de ceva ani programare in c++ si pascal, am 16 ani si sunt la profil d informatica intensiv. Stiu anger ip scan, ceva cain & abel si pot prinde f repede chestii interesante... Quote
phantomas Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 salz man sper sa te descurci pe aici...ai ce invata Quote
black_burner Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 Uitasem sa specific Stiu Photoshop cs2 si am cunostiinte foarte bune de flash professional 8 (inclusiv action scripts 2.0) Quote
black_burner Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 Bine v-am gasit! P.S. Cei care doresc avatare, animatii etc, pot apela la mn Quote
escalation666 Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Bine ai venit in underground black! Aici inveti sa te descurci in lumea nemiloasa a internetului PS:Daca le ai cu photoshop si flash...cred k am sa te rog sa-mi faci si mie un avatar nu de alta..dar io is cam lame Quote
black_burner Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 Se rezolva...imi trimiti un mail pe [mail]black_burn3r@yahoo.com[/mail] sau imi zici aici cam c ai vrea Quote
escalation666 Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 cred k esti un nou ENCODED pe aici culori:verde cu negru; sau negru cu rosu;sa aiba nickul meu...si ceva cu Romanian Security Team...sau RSTscheleti,sange,cranii,666, ai inteles ideea..poti incerca sa faci ceva..care sa pun la avatar..la signature si la deface-uri eventual Quote
MaHaReT Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 1.Bun venit sper sa faci treaba buna si sa te si distrezi 2.666 ce masuri trebuie pt avatar ? Quote
escalation666 Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 in primul rand un avatar, pt a fi sexi trebuie sa aiba masurile:90-60-90 nu stiu cat reprezinta in pixeli...dar sa fie cam ca al tau +50% din marimenici prea mare...dar nici prea discret Quote
MaHaReT Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 facut la ocmanda , rapid ... nu e cine stie ce ... poat fac altu ... asta chiar ca-i facut la graba ,m e najpa , dacatzi palce ok daca nu iarasi ok [am pelcat la somn ca dim las sc ... ]edit : am avzut ca are dunga aia alba , am tras-on paint ... binentzeles ,se vede amprenta panitului , da oriucm nu itzoi placea nu ? Quote
escalation666 Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 animalutzul acela...fara animale daca se poate si cu nickul putin mai orizontal..oke...cred k si io ma duc la somn..nici nu mai stiu cand am dormit ultima oara Quote