jacko Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Salut,Am facut un tutorial despre unul din zecile de metode care constau in pentesting.Tutorialul mai jos :?RST jacko pentesting Back Track 4?? - YouTubeTutorialul mai sus :___________________Pure cracking, NOT hacking.. Quote
CrashOverride Posted July 31, 2011 Report Posted July 31, 2011 si exploitu respectiv dupa ce se da restart la calc se deschide automat cu windowsu ? Quote
adonisslanic Posted July 31, 2011 Report Posted July 31, 2011 A penetration test, occasionally pentest, is a method of evaluating the security of a computer system or network by simulating an attack from a malicious source, known as a Black Hat Hacker, or Cracker.Sursa: Penetration test - Wikipedia, the free encyclopediaCeea ce faci tu nu este un full penetration test. Si suntem deja in Iulie 2011, migreaza si tu frate in BT5, e foarte recomandat sa fii la curent mereu in domeniul asta....Ceea ce ai demonstrat tu acolo este ok, meterpreter hacking, nu m-am uitat la tot clipul, dar sper ca ai inclus si scriptul persistence.rb, daca nu ai facut deja asta, iti recomand sa o faci.Sursa cea mai buna din care sa inveti Metasploit este Metasploit Unleashed Quote
jacko Posted July 31, 2011 Author Report Posted July 31, 2011 Sursa: Penetration test - Wikipedia, the free encyclopediaCeea ce faci tu nu este un full penetration test. Si suntem deja in Iulie 2011, migreaza si tu frate in BT5, e foarte recomandat sa fii la curent mereu in domeniul asta....Ceea ce ai demonstrat tu acolo este ok, meterpreter hacking, nu m-am uitat la tot clipul, dar sper ca ai inclus si scriptul persistence.rb, daca nu ai facut deja asta, iti recomand sa o faci.Sursa cea mai buna din care sa inveti Metasploit este Metasploit UnleashedO sa downloadez BT5, nu prea am avut timp.Asta e una din multe exploituri pe care le poti face pentru a penetra, am incercat cu ip-ul de la RHOST dar nu merge, zice ACCES_DENIED_..nush ce.@CrashOverrun Nu, nici nu am nevoie, odata ce da click pe aplicatie am acces la cmd pana da shutdown, nu-mi trb mai mult timp ____________________________Nu poti decapita un sarpe care nu are cap !!! Quote
neox Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 filmul ii ok dar nu are de aface cu pentesting SET Social Engineering Toolkit Quote