Jump to content
symboss

Skype API

Recommended Posts

Posted

Am creat 3 aplicatii simple,care utilizeaza Skype API.Pe skype nu poti trimite un mesaj la toata lista,daca incerci,ii va pune pe toti intro conferinta,separat nu merge.De aceea prima aplicatie trimite mesaje la toti din lista,fara a forma conferinta,plus la asta poti alege de cite ori sa se duca mesajul,deci poate fi folosit pe post de Spamer/Flooder.A doua aplicatie schimba automat avatarul de skype,la timpul indicat de tine,poti pune 10 minute,poti 10 ms.A 3-a aplicatie schimba statusul(Online,Busy,etc) la intervalul setat de utilizator.Daca pui un interval de 15 ms de exemplu,vei aparea la toti cei din lista in partea dreapta(notificare ca te-ai conecat/deconectat).Pe linga faptul ca e foarte enervanta pentru cei din lista ta,nu le da pace sa se uite la un film de exemplu,deoarece le apare mesaj ca ti-ai schimbat statusul.

717ccea7.gif

Clip Video demonstrativ

M-am gindit insa sa le pun pe toate intr-o singura aplicatie,si sa mai adaug ceva functii.M-am gindit sa fie un flooder de apeluri,s-ar putea folosi si ca flooder de apeluri gsm,in caz ca este credit skype.Astept idei cu ce functii sa mai aiba aplicatia finala.

• Upvote 2
Posted

Deocamdata nu pot sa zic,nu prea m-am folosit de Yahoo,nu il cunosc foarte bine,insa o sa vad.Pina la momentul actual tot ce am facut legat de Yahoo,a fost un program care bloca contul pe 12 ore(multe logari nereusite).

Posted

Ai putea sa ii adaugi un fel de robot care sa il poti seta cand nu esti acasa sa pui un mesaj si sa raspunda singur el cum este la messeger programul ala nu mai stiu cum ii zice.