j1g0 Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 cred ca ati auzit de google panda update, site-uri fara trafic, munca mocca fara sa scoti nimic dupa cateva luni.sunt interesat de "hidden backlinks" si ce "metode cat de cat sigure stiti".la ce ajuta?Free Cooking Recipes pr 7am vazut si pr 9, in scurta mea cautare.deci stie cineva cum se mananca?ma cac pe googu' si pe motto "bagaaaaaaaaa gheeeoo content ca iasa banu in 12 luni" Quote
j1g0 Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 multumesc tuturor.nu va inghesuiti Quote
caii Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 baga pagina intr-un iframe ascuns sau foloseste script gen ninja affiliatenu stiu cat de sigur e cu iframe - nu folosesc nici in site-uri pe care am shel, cu ninja e ok Quote
j1g0 Posted August 5, 2011 Author Report Posted August 5, 2011 baga pagina intr-un iframe ascuns sau foloseste script gen ninja affiliatenu stiu cat de sigur e cu iframe - nu folosesc nici in site-uri pe care am shel, cu ninja e okninja affiliate, e pt. cloaking link.pe mine ma intereseaza sa urc in cautari, keyword rank, serps.nu cred ca ninja face acelasi lucru, avand in vedere ca nu is pe aff. marketing. Quote