osyk Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Salut tuturor,Doresc sa ma ajute cineva cu un program, dupa cum spune si titlul un "text generator".Programul doresc sa-l utilizez sa-mi genereze posturi pentru un forum, cu 2 optiuni(pentru forumurile unde este permis codul pentru url, si alta optiune pentru codul "code")1. In mijlocul programului sa introduci ceea ce vrei sa scrii, de exemplu: " Informatii la numarul de telefon 0820 ".2. Apasand butonul " Generate Text " sa-ti afiseze textul in forma urmatoare:-Text automat setat din program-Informatii la numarul de telefon 0820-Text automat setat din program-3. Textul automat sa fie setat in codul sursa.Cine crede ca m-ar putea ajuta sa-mi trimita PM sa discutam exact cum doresc sa fie programul.Va multumesc,Osyk. Quote
cmiN Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Deci ai un model de forma:string = "blabla...blala\n%s\nblabla....blabla" % raw_input()caruia ii faci replace la %s cu un sir dat de tine si in functie de ce bifezi (code/url) sa-ti suporte aceste taguri si de ex. daca tu bagi un url, programul sa-l identifice si sa-ti puna tag automat si la cod ceva similar etc ? Quote
gigaevil Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Nici eu nu am inteles sincer sa fiu, o detaliere mai ampla daca s-ar putea. Conteaza limbajul? Quote
gigaevil Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Eu am inteles un soft ce genereaza continut spam diferit de fiecare dataAstfel sa existe un mesaj in fiecare(informatia despre telefon de exemplu)Si dupa aceea sa se introduca continut de spam.Inca o intrebare: Continutul junk ar trebuie sa aibe legatura despre un anumit text, adica ar fi de preferat o interpretare a limbajului uman folosind baze de cunostiinte? Adica mai intai niste agenti inteligenti care sa caute pe internet informatie junk dar referitor la subiect?Exemplubla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blatelefonul meu e la .....bla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blabla bla blaAlt-ulbla2 bla blabla bla bla2bla23 bla blabla23 bla blabla bla blabla bla blabla bla2 blabla bla blabla bla blabla23 bla blatelefonul meu e la .....bla bla blabla bla2 blabl32 bla blabla23 bla blabla bla bla Quote