YO9CWD Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Salut! Ma puteti ajuta si pe mine sa pic un server de metin?Adica dau cu DDOs in el dar nu pica nici dal dracu.Alte idei?
LLegoLLaS Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 dai cu DoS ca ma indoiesc ca ai tu acces la mai multe pcuri...si las-o balta nu rezolvi cu (D)DoS mai bine cauta vulnerabilitati
Sweby Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 dai cu DoS ca ma indoiesc ca ai tu acces la mai multe pcuri...si las-o balta nu rezolvi cu (D)DoS mai bine cauta vulnerabilitatiDaca ai niste victime prinse in RAT, ai putea sa incerci si cu DDoS... eu zic ca pica pana la urma.
YO9CWD Posted August 8, 2011 Author Report Posted August 8, 2011 Deci cu DDos nam reusit alte metode??Am inteles ca a fi o solutiie cu Rooturile dar nam nici o idee cu aceasta metoda
drakeRizz Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 ca sa pici un server credema nu iti trebuie doar niste victime intr-un rat..iti trebuiesc cateva sute pe putin
YO9CWD Posted August 8, 2011 Author Report Posted August 8, 2011 situl ca situl ca si eu pic situl dar serverul merge in continuare
Sylars Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 @XandZero : Odata zicea de server, nu site. Si site-urile le pic si cu 3 boti . @YO9CWD Depinde ce flood incerci cu RAT-urile. UDP sau SYN, nici vorba HTTP =)
AhEaD Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Joc ratat, categorie gresita !Inchis > Gunoi !Ma pis pe metin`u vostru ! Sa nu va mai aud cu aberatii de genu !