shaohacker Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Pentru ca a fost o asa zisa "criza biliara" (am vazut o reclama si am zis sa spun si asta) am creat un nou sondaj Quote
adi003user Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 (edited) 1.IOS:+- fain, shiny uuuu- merge f bine (4)- jailbreak- face ce trebuie sa faca. semnal clar, email as it should be-- aplicatii scumpe- 3g si 3gs deja mi se par ca merg greu in comparatie cu 4- gps mai bine iti iei separat- trafic mare de date2. Adroid+- free- ultimele versiuni foarte rapide- carca de aplicatii free- customizare- mai ieftin decat IOS- sdk- Android Network Toolkit-- android market plin de virusi- in functie de telefon/ver poate functiona foarte prost3. Windows mobile- nu am avut 4. Symbian+- mai ieftin- aplicatii ieftine- sdk- bateria te tine mai mult-- nu face ce trebuie sa faca- se blocheaza cand iti este lumea mai draga- pentru a putea rula python sau sa vezi ip-ul iti trebuie 10 ore de stat pe net- email oribilParerile sunt dupa ce am avut: HTC Wildfire, E65, E63, E71, iphone 3g, Iphone 3GS.Urmatorul telefon pe care il voi lua galaxy s2. Edited August 13, 2011 by adi003user Quote