TheTime Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) Salut baieti.Daca aveti timp, v-as ruga sa aruncati un ochi pe site-ul meu si sa ma ajutati cu cateva impresii si idei.Link: nu mai eNu postez aici pentru faima si reclama (daca observati, nici nu mi-am pus backlink), as vrea doar cateva sugestii legate de design si seo.Multumesc! Edited June 18, 2012 by TheTime Quote
Jester Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 designul ala mi se pare prea rece si nu prea atractiv. parerea mea Quote
Sweby Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Eu m-am uitat doar pe prima pagina, si am niste sugestii: Ar trebui sa pui un banner, logo sau ceva, ca sa fie umpic mai atractiv. La latest posts, sa nu mai apara avatarul persoanei care posteaza, unora le e neplacut sa vada 10 soreci ce se f*t cu 10 mouseuri. Si ultima sugestie ar fi sa scoti globul ala de acolo, sau sa-ti fie vizibil numai tie, multi nu vor sa afle lumea de unde sunt. Aste-as doar sugestii Quote
TheTime Posted August 23, 2011 Author Report Posted August 23, 2011 Multumesc baieti, chiar utile sfaturile Am sa incerc sa le pun in aplicare..Daca mai aveti, sunt binevenite Quote