Show-OFF Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Chiar cand incepusem sa cred ca romdns nu este teapa mi-a "dat cu parul in cap"!!! Cam prin data de 08/07/2011 01:06 am3ndam3nt a postat un anunt : "Obtine un domeniu gratuit: Daca ai blog si doresti un domeniu com net org biz info gratuit este foarte simplu, scrie un articol in care sa lauzi produsele romdns, trimite mail cu linkul la support@romdns.ro si vei primi un cod promotional. Numele postarii sa inceapa cu "Romdns ...... " Doar primii 50 vor primi! "Inregistrare Domenii ieftine cu plata SMS Stiind ca nu mai da tepe am scris si eu un articol pe blog4u.mobi care acuma ? pare suspendat!! De atuncea pana astazi domeniu meu inregistrat a fost in pending si astazi imi zice ca domeniu e cumparat de altcineva si ca am ignore si pe deasupra ca domeniu NU A FOST PLATIT DE ACEIA NU SA INREGISTRAT!NU CUMPARATI DE LA ROMDNS NICI DACA VA DA GRATIS... E CEL MAI MARE TEPAR DIN LUME!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 iti dai seama dupa contact ce fel de firma e...o firma pune toate datele nu un numar de tel si mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 e firma fantoma, nu apare nicaieri, bagi pla in ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...