Jump to content
RealitySucks

Script aiurea JAVA pe domeniu .ro

Recommended Posts

Salut! Probabil nu e tocmai genul de ajutor cu care sunteti obisnuiti, dar sunt sigur ca se gaseste careva care stie cum as putea rezolva problema. Ideea ar fi in felul urmator:

Am un site in html (foarte simplu, doar cateva texte si niste poze, nimic fancy). Site-ul a fost facut pe un portal care iti ofera un sitebuilder online (mi-a fost lene sa pun Joomla sau alte tool-uri tocmai pentru ca stiam ca e treaba simpla). Totul a mers bine pana aici.

Persoana pentru care am facut site-ul m-a rugat sa-l pun pe un domeniu .ro, asa ca am ales sa iau un domeniu de la R0MARG (am scris cu zero sa nu fac reclama) si un hosting gratuit - ca-s zgarcit. Am inregistrat domeniul cu succes, am mutat site-ul pe hosting-ul gratuit si am schimbat nameserverele corespunzator.

Acum intervine problema: pe hosting cand accesez site-ul, se afiseaza in regula (ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu e o problema din hosting), dar pe link-ul direct imi apare un popup cu "site_illegal_pop" iar in page source tot ce gasesc este:

<script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> alert("SITE_ILLEGAL_POP");</script><hr /><table width="100%" align="center" cellpadding="10" bgcolor="#fff"><tr><td align="center" bgcolor="#fff"><font color="#000">SITE_ILLEGAL</font><br />SITE_ILLEGAL_TIP</td></tr></table><hr /><!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" 
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

si apoi nu se mai incarca deloc site-ul.

Am verificat codul si nu exista nimic de genul acolo, am vorbit cu cei de la hosting si mi-au spus ca e totul in regula pe partea lor, iar astia de la domeniu refuza sa ma ajute pentru ca nu am hostat la ei pe site (probabil d-aia apare popup-ul ala - ca sa te oblige sa hostezi la ei).

Daca stiti cum as putea face sa scap de el, as aprecia orice spirjin. Daca mai aveti nevoie de informatii, o sa le ofer.

(Plus ca e un site care are un subiect care m-a sensibilizat oarecum si vreau sa-l rezolv)

Multam anticipat! :)

mesajul apare cand e accesat de la toate calculatoarele cu care am incercat sa intru.

cand accesez fisierele de pe hosting prin FTP nu apare nimic ciudat, pe domeniu nu am acces decat sa schimb nameserverele, in rest nu am nimic - n-am hosting (automat nici acces FTP)

adresa site-ului e ingrijirepersoane(punct)ro

multam de raspuns

EDIT: uite problema ta:

This Account may have reached its limit, is suspended or this domain no longer exists.

acceseaza de exemplu ingrijirepersoane(punct)ro/rahat.html si ai sa vezi ce iti zice...de aia baga popupl automat care e din .htaccess si nu ai permisiune sa-l stergi sau editezi...

host moka recomand heliohost.org

Edited by robertutzu

index-ul merge pe daca il accesez de pe hosting, iar pe domeniu nu am acces la index, nu am facut decat sa schimb nameserverele (ca nu am acces la nimic altceva). uite, ca sa fiu mai exact.

pe aviv(punct)hosting-gratuit(punct)org - afiseaza corect

pe linkul de mai sus - ingrijirepersoane(punct)ro, nu

si e acelasi index, e acelasi site... ingrijirepersoane(punct)ro ar trebui sa fie mirror pentru cel de pe hosting, sa-l accesez mai simplu, cu un link mai fain...

deci nu cred ca e problema de index

Multam pentru interes oricum :) mai astept pareri