Cartus_C Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Imi cer scuze staff-ului dar am nevoie urgent de ea maine dimineata si dureaza pana se aproba la market.Cerinte sigla:1. Format vectorial, nu se accepta format bitmap decat in situatii exceptionale2. De preferat sa fie salvat in format Corel 10. Se accepta si Adobe Illustrator dar este de preferat sa fie insotita de varianta PDF.3. Sigla trebuie sa fie EXCLUSIV pentru facultate. Nu se accepta sigle create pentru alte entitati/organizatii.4. Sigla trebuie sa fie salvata cu denumirea NUME_PRENUME.cdr (sau .ai sau .pdf) unde NUME si PRENUME trebuiesc inlocuite cu numele si prenumele dumneavoastra.Numele si prenumele si cum se numeste facultatea le dau pe PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy20 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Ma ofer eu... sper sa ma descurc sa fac o treaba buna. PS: doar Adobe Photoshop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted September 8, 2011 Author Report Share Posted September 8, 2011 Imi pare rau, ai vazut care sunt cerintele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 mai ai nevoie? daca dami pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...